maandag 22 oktober 2012

Nieuwe lay-out

Ekele dagen geleden hebben we een nieuwe lay-out gelanceerd. Vandaag hebben we er nog wat aan geknutseld en het is mogelijk dat dit de komende tijd opnieuw zal gebeuren. Dit is om jullie gebruikservaring te optimaliseren.

Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaald geraakt, hebben we hier wat uitleg voor je klaarstaan.

Op de startpagina  1. Typ hier je zoekwoord in. Zo kan je snel onze blog doorzoeken.
  2. Ga over dit donkergrijze randje en je krijgt enkele opties zoals het invullen van een enquête of het vertalen van de website in een taal naar keuze.
  3. Een blog is geen blog als er geen berichten zijn. Die vind je hier. Ga er met je muis over en je krijgt enkele dingen te zien zoals het aantal commentaren en de titel. Er op (dubbel) klikken geeft je toegang tot het lezen ervan.
  4. Heb je het toch niet zo met de nieuwe stijl van de blog? Klik dan hierop en kies een lay-out die je wel aanstaat. Standaard staat hij ingesteld op 'Flipcard'.
  5. Kies op wat je de berichten wil sorteren: Recent = Recent Date = datum, Label = label, of onderwerp, Author = auteur.In het bericht  1. Als je hier op klikt kan je de commentaren op dit bericht bekijken of er zelf een toevoegen.
  2. Navigeer je doorheen de berichten met deze pijltjes
  3. klik op deze kruis om het bericht te sluiten.Mobiel

Wil je onze website bezoeken met je smartphone? Dat is mogelijk met de mobiele versie van onze website, zelfde webadres, zelfde nieuws.


Wil je je mening kwijt over de nieuwe indelingen? Geef dan je ongezouten mening bij de commentaren. Alleen zo zijn we in staat om onze blog nog beter te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten